Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Audi Q7 TFSI e – innovativ familie-SUV

Audi Q7 TFSI e er en romslig familie-SUV med innovativ plug-in-hybriddrift og et sportslig utseende.

Audi Q7

Innovativ drivlinje

Audi Q7 TFSI e er utstyrt med en 3,0-liters V6-TFSI-motor og en elektromotor. Sammen gir de en systemeffekt på 381 hk i 55 TFSI e quattro og 456 hk i 60 TFSI e quattro. I tillegg har bilen en elektrisk rekkevidde på inntil 45 kilometer, slik at du kan kjøre uten lokale utslipp i byen. Luftfjæring (standardutstyr), elektromekanisk styring (standardutstyr), offroad-modus i kjøredynamikksystemet Audi drive select (standardutstyr) og permanent quattro firehjulsdrift gjør at du kan kjøre Audi Q7 TFSI e i terrenget.

 

Audi Q7

Kjør økonomisk

Intelligent teknologi i Audi Q7 TFSI e hjelper deg å kjøre effektivt med et økonomisk forbruk. Om du vil kjøre med bare elektromotoren, bare forbrenningsmotoren eller med begge motorene, stiller du enkelt inn med kjøremodusene EV, Battery-Hold og Hybrid. I tillegg analyserer bilen strekningsdata for å gjøre driften så effektiv og komfortabel som mulig. Klimaanleggets varmepumpe bruker spillvarme fra den elektriske drivlinjen til å regulere temperaturen i kupeen og til å varme opp drivlinjen ved lave utetemperaturer, slik at den elektriske rekkevidden blir lengst mulig.

 

Audi Q7

Toppnivå – også på ladingen

Audi Q7 TFSI e kan lades på flere måter, for eksempel gir Audis ladetjeneste Audi e-tron Charging Service deg tilgang til ca. 120 000 ladepunkter i Europa. Du trenger bare et ladekort fra e-tron Charging Service for å starte ladingen, uansett hvem som tilbyr tjenesten. Med myAudi-appen² kan du bruke Audi connect¹-tjenester på smarttelefonen. Der kan du se batteristatus og rekkevidde, starte lading, programmere ladetidsur og se lade- og forbruksstatistikk. I tillegg vises de nærmeste ladestasjonene både i ruteplanleggeren i appen og i MMI navigasjonssystemet i Audi Q7 TFSI e.

 

Audi Q7

Praktisk og bekvem

Romslig og praktisk er stikkord som beskriver Audi Q7 TFSI e. Den blir ekstra praktisk med ekstrautstyr for bagasjerommet, f.eks. sensorstyrt opplåsing av bakluken og skinnesystem med fester. Du kan også velge ekstrautstyr som gjør kupeen ekstra komfortabel, blant annet panoramasoltak, luftkvalitetspakke og kontur- og ambientelyspakke med lys i flere farger.

 

Audi Q7

Store resultater med en liten berøring

Audi Q7 TFSI e leveres med infotainmentsystemet MMI navigasjon plus med MMI touch response (standardutstyr). Du styrer funksjonene på de to berøringsskjermene i midtkonsollen eller med stemmestyringen. MMI gir deg tilgang til de digitale tjenestene fra Audi connect¹. Audi virtual cockpit med høyoppløselig visning av viktig bilinformasjon er også standardutstyr. Den viser blant annet hybridspesifikk informasjon, som batterinivå og elektrisk rekkevidde.

 

Audi Q7

Storslått utvendig design

Audi Q7 TFSI e er moderne teknologi og økonomisk forbruk innpakket i tiltalende design. Designen preges av Audis designspråk med markante vinkler og dynamiske flater. Fronten har åttekantet singleframe-grill med seks forkrommede lameller og luftinntakene på sidene. Bilens profil med trapesformede dørkanaler får bilen til å se slankere ut, mens de brede hjulhusene understreker terrengegenskapene. På hekken danner en aluminiumslist en forbindelse mellom baklyktene, og det er en dekorramme rundt diffusoren og beskyttelsesplaten under bilen.

 

Audi Q7

Et lysende eksempel

I Audi Q7 TFSI e har du god sikt. LED-Matrix-pakken (ekstrautstyr) inneholder HD Matrix LED-hovedlykter, som lyser opp veibanen presist uten å blende andre trafikanter. Audi laserlys er også inkludert. Det utfyller LED-fjernlyset fra en hastighet på 70 km/t og gir nesten dobbelt så lang rekkevidde som LED-fjernlyset, og merkbart høyere sikkerhet. Lyktespyleranlegget sørger for godt lys selv etter kjøring på sølete underlag. LED-baklyktene er et blikkfang på hekken.

 

1 Ta kontakt med din Audi-forhandler eller gå til www.audi.no/no/web/no/audi-connect.html for mer informasjon om Audi connect.
2 Avhengig av tilgjengelighet i det enkelte landet. Kompatibel med Apple iOS 10.0 og Android 6 eller nyere. Krever at du registrerer deg på www.audi.com/myaudi. Mediestrømming via Internett krever en aktiv trådløs forbindelse mellom smarttelefonen og Audi MMI.