Kom og opplev nye Audi e-tron og A1 hos oss

Opplev den helelektriske Audi e-tron og nye Audi A1 Sportback!

 

Nå kan du endelig ta bilene i nærmere øyensyn - den nye helelektriske Audi e-tron og nye Audi A1 Sportback er utstilt i våre lokaler.

 

→ Prøvekjøring e-tron

 → Prøvekjøring øvrige modeller

 

Våre nyheter 2019:

Nye Audi e-tron - elektrisk kjøreglede.

Audi e-tron tar elektrisk kjøring til et helt nytt nivå. Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk og hengerfeste, gjør Audi e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde på inntil 466km** etter den realistiske WLTP-standarden som åpner opp for helt nye muligheter og full frihet.

 

Nye Audi e-tron fra 651.900,-**

Pris inkludert frakt- og leveringsomkostninger forhandler.

Nye Audi A1 - Romslig, sportslig og fascinerende liten bil.

Den nye Audi A1 Sportback er en sporty liten bil som omrokkerer på kompaktsegmentet. Andre generasjon av den populære kompaktbilen har en markant og maskulin design med tydelige gener fra den aller første quattroen. Kupeen er førerfokusert og har en innbydende design i tillegg til mange funksjoner som kan tilpasses individuelt. Den innvendige designen er den mest sportslige i kompaktklassen. I tillegg har A1 Sportback infotainment- og førerassistentsystemer på nivå med toppklassen slik at du har optimale forbindelser til den digitale verden.

 

Nye Audi A1 Sportback fra 290.200,-*

Pris inkludert frakt- og leveringsomkostninger forhandler.

*Veil. pris levert forhandler, inkl. frakt og leveringsomkostninger. Drivstofforbruk 4,9-4,8 l/100 km ved bl. kjøring. CO2-utslipp 161-108g/km WLTP. Årsavgift kommer i tillegg. Tekniske data er basert på WLTP testsyklus.
** Foreløpig typegodkjenning. Audi e-tron 55 typegodkjennes etter WLTP standarden. Foreløpig rekkevidde er mål til inntil 466km. Endelig rekkevidde og forbrukstallene for kjøresyklus:
kWh/100km kommer sammen med typegodkjenningen til salgsstart. Bildet kan avvike fra pristilbudet. Vi tar forbehold om trykkfeil.